Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Gyakori kérdések

 • Mennyi a kiszállítási idő?

Az átlagos szállítási idő 1-3 munkanap.

 • Átvehetem a rendelt terméket?

Személyes átvétel

Webáruházunk személyes átvételi lehetőséget biztosít nyitvatartási időben.

 • Hogyan fizethetem ki a rendelt bútort?

Különböző fizetési módok közül választhat: fizethet átvételkor készpénzben, bankkártyával, illetve banki átutalással. Személyes átvétel esetén a helyszínen bankkártyás fizetéssel ( készpénzes fizetés nem lehetséges!)

 • A kiszállítás ingyenes?

A kiszállítási díj 1490 Ft. (Erről bővebben itt olvashat).

 • Hogyan tudok rendelni?

Rendelését leadhatja a honlapon keresztül, vagy e-mailben az webshop@bontour.hu címen.  Amennyiben e-mailben szeretne rendelni, kérjük, küldje el az alábbi adatait: teljes név, kiszállítási cím (irányítószámmal), telefonszám, választott fizetési mód, választott kiszállítási mód valamint a termék cikkszáma. Amennyiben kérdése van, telefonon keresztül is szívesen segítünk a +36302226806 -os telefonszámon. 

 • Honnan tudom, hogy hol jár a rendelésem?

Rendelésének állapotáról további információt kérhet a +36302226806 -os telefonszámon, vagy e-mailben az webshop@bontour.hu címen. Kérjük, ehhez adja meg rendelésének sorszámát, és mi tájékoztatjuk rendelésének állapotáról, illetve, amennyiben lehetséges, a kiszállítás várható idejéről.

 • Cégek részére kiállítanak Áfa-s számlát?

Minden ügyfelünk részére Áfa-s számlát állítunk ki.

 • Hogyan mondhatom le a megrendelésemet?

Amennyiben bármilyen okból kifolyólag meggondolta magát, és le szeretné mondani rendelését, ezt a +36302226806 -os telefonszámon, vagy az webshop@bontour.hu e-mail címen keresztül is megteheti.

 • Milyen napszakban történik a kiszállítás?

A kiszállítás időpontját illetően igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni. A kiszállítás napján futárunk keresni fogja Önt.

 • Mi a teendő, ha a bútor hibás vagy sérült?

Amennyiben sérülést észlel, kérjük, forduljon hozzánk az webshop@bontour.hu e-mail címen, vagy a +36302226806 os telefonszámon. A jótállási igény bejelentéséhez kérjük, fényképezze le a sérülést, és küldje el az  webshop@bontour.hu e-mail címre. Ezeket a képeket továbbítjuk a gyártónak, és igyekszünk orvosoljuk a problémát a reklamáció bejelentésétől számított 15-45 munkanapon belül.

 • Mi a teendő, ha vissza szeretném küldeni a bútort?

Amennyiben vissza szeretné küldeni a rendelt bútort, írjon nekünk e-mailben az webshop@bontour.hu címre, vagy hívja a +36302226806 -as telefonszámot. A reklamáció bejelentésétől számított két héten belül elszállítjuk a terméket. Amint a bútor visszaérkezik hozzánk, és megbizonyosodtunk róla, hogy semmilyen garanciára vonatkozó szabály nem sérült, 72 órán belül visszautaljuk az árát az Ön által megadott bankszámla számra.