Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlástól való elállási jog

A vásárlás dátumától számított 30 napon belül tudja visszaküldeni a terméket.

Elállás esetén a termék visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli. A Bontour Hungary Kft. követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését.

Figyelmeztetjük Önt, hogy a vételi szerződéstől való visszalépés során Ön felelős az áru értékének csökkenése iránt az átvételtől a visszaküldésig.

1.    Hogyan küldheted vissza a csomagot?

·         Egyénileg (posta, más futárszolgálat stb.) lehetséges. Utánvétes csomagot nem veszünk át!

·         GLS előre fizetett szállítási címke, melyet az ügyfélszolgálattól tud igényelni. Ha az előre fizetett szállítási címkét használja, 2.500 forintot normál méretű csomagért vonunk le a számlájáról a szállítási költségek fedezésére. Túlméretes csomagokért forduljon hozzánk további részletekért.

·         Személyes ügyintézésre nincs lehetőség!

2.    Töltsd ki az elállási űrlapot!

Ha a fogyasztó az elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát szükséges elküldeni a Bontour Hungary Kft. (például postán a termékkel együtt vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi elérhetőségek egyikén: postai cím: 1174 Budapest, Régivám köz 6., e-mail: webshop@bontour.hu

Kattintson ide az elállási űrlap letöltéséhez

3.      Csomagold be a terméket!

A visszaküldött csomagnak tartalmazni kell:

  • a reklamáció tárgyát képező terméket
  • a kitöltött elállási nyilatkozatott

Hogyan csomagoljam be a terméket megfelelően?

Fontos a visszaküldött tételnek új, és nem használt állapotban kell lennie, az eredeti csomagolásában.
Fontos, hogy az eredeti csomagolásra ne írjon rá, illetve ne legyen megrongálva a doboz, átlátszó ragasztószalaggal lezárva és mellékelve a termék minden eredeti címkéjét. Amennyiben ez nem teljesül ezzel arányosan a termék végösszegéből százalékos levonás jár.

4.    Küld vissza a csomagot nekünk!

A következő címre küldheted vissza a csomagokat:

Címzett: Bontour Hungary Kft.
Megjegyzés: Visszaküldés
Cím: 1174 Budapest, Régivám köz 6.

5.    Az elállás feldolgozása

Miután visszaküldte a csomagot és bevizsgáltuk a termék állapotát, feldolgozzuk a visszaküldését. Kérjük, hogy az áru átvételétől számítva legalább 7 munkanapot számoljon a visszaküldés feldolgozására. A visszatérítés 1–7 napig is eltarthat, amíg megjelenik a bankszámláján a visszatérített összeg, a bankjától függően. E-mailben értesítjük, ha a visszaküldés feldolgozásra került.

Keresés