Ruhaállványok és vállfák

A ruhaállványok, vállfák szinte minden otthonban elengedhetetlenek, hiszen ezek segítségével tudjuk szépen rendezetten eltárolni a ruhákat. A nagy teherbírású ruhatartó állványokra igény szerint bársony vállfák, fa vállfák, csipeszes vállfák és helytakarékos vállfák is elhelyezhetők.

A mai modern otthonokban gyakorta ezt a megoldást választjuk, hiszen a nagyméretű gardróbszekrények sok esetben el sem férnek az otthonokban. A ruhaakasztó állvány megoldást kínál ott, ahol nincsen túl nagy hely ahhoz, hogy nagyobb méretű bútorokat elhelyezzünk. A háziasszonyok rémálma, amikor a gardróbszekrényekbe benézve a sötétben szinte semmit sem lehet megtalálni. Ezekkel a modern állványokkal ezt a problémát is ki lehet küszöbölni, hiszen minden felakasztott ruhadarab szépen és rendszerezetten sorakozik az állványokon.

Ruhaállványt vagy vállfát keres? Választékunkban nem csak az akasztós állványokat találja meg, de a hagyományos vállfák mellett helytakarékos vállfák és csíptetős, nadrág és szoknya vállfák is megvásárolhatók.
Rendezés: