Komódok, fiókos szekrények

A komódok otthonainkban tárolási funkciókat látnak el. A praktikus fiókos szekrény a hálószoba, az iroda, az előszoba és az étkező helységekbe is elhelyezhető.

A komód általában egy alacsony magasságú bútordarab, amely bőséges tároló helyet biztosít, és sokoldalúan illeszkedik bármely helyiség berendezéséhez. Ez a többfunkciós bútordarab maximális hasznot hozhat bárki számára. A lakástulajdonosok között is igen népszerű termékek kiegészítik otthonunk berendezését és segítenek a különféle dolgok elpakolásában, rendszerezésében.

Ha egy komód fiókos, akkor már csak a fiókok mérete befolyásolhatja azt, hogy pontosan mit pakolhatunk bele. Ha egy étkezőbe állítjuk be, akkor tárolhatunk benne egy komplett edénykészletet, de itt jól megférnek itt az evőeszközök is. A hálószobai komódokba gyakorta a fehérneműket tesszük, míg az előszoba komódok több otthonban is a cipőket rejtik.

Komódot, fiókos szekrényt keres otthonába vagy irodájába? Termékeink többféle színben és fazonban elérhetőek, így ha minket választ, garantáltan nem fog csalódni, mert könnyen megtalálhatja a stílusához leginkább illőt.

Rendezés: