BONTOUR VERTICAL 4 Kerekes Kabin Bőrönd 55x39x20cm RoseGold

Cikkszám: 120841-RoseGold
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható!
Egységár: 18.990,00 Ft/
Várható szállítás: 2024. július 16.
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BONTOUR VERTICAL 4 Kerekes Kabin Bőrönd 55x39x20cm RoseGold
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

BONTOUR “VERTICAL” repülőkabin méretű bőrönd bőrönd, Duplakerekes Gurulós bőrönd számzárral, utazó poggyászkészlet ABS anyagból

 • ERŐS KEMÉNY BŐRÖND: Ennek a bőröndnek a héja erős és tartós ABS műanyagból készült, hogy ellenálljon a modern forgalom kihívásainak. Az belső tér poliészter béléssel rendelkezik, csomagolószíjakkal a ruhák rögzítéséhez és cipzáras zsebbel azok elkülönítéséhez, amiket külön szeretne tartani.
 • IDEÁLIS MÉRET: (külső, kerekekkel és fogantyúval együtt) - 55x39x20cm, Űrtartalom: 30 liter, Súly: 2,5 kg. A BONTOUR ABS kabinbőrönd forgókerékkel ideális tárolóteret kínál hétvégi kirándulásokhoz vagy nemzetközi kézipoggyászként való használathoz, és az életet könnyűvé és szórakoztatóvá teszi (Megjegyzés: A manuális méretek miatt 1-2 cm-es eltérés előfordulhat).
 • LENYŰGÖZŐ LÉGIKÖZLEKEDÉSI KOMPATIBILITÁS: A BONTOUR utazóbőrönd jóváhagyott olyan vezető légitársaságoknál, mint az easyJet, Etihad Airways, Monarch, British Airways, Jet2, Aer Lingus, Norwegian, Lufthansa, Turkish Airlines stb. Az ideális választás az légi utazáshoz vagy hajóval, vonattal történő utazáshoz is. (Erősen javasoljuk, hogy erősítse meg a légitársaságával a kézipoggyász maximális méretét és súlyát.)
 • 4 FORGÓ KERÉK + KOMBINÁCIÓS ZÁR: A többirányú forgó kerekek simán és csendesen mozognak, egyenletesen elosztva a bőrönd súlyát, és könnyűvé teszik a forgalmas repülőterek vagy vasútállomások közötti suhanást. Az beépített 3 jegyű kombinációs zárral egyszerű és kényelmes a bőrönd zárása és nyitása utazás közben, maximális biztonságot nyújtva.
 • TELESZKÓPOS FOGANTYÚ: Az kihúzható nyomógombos teleszkópos fogantyúval nem kell megerőltetnie a hátát, és akár kisebb táskákat és alapvető dolgokat is elhelyezhet rajta. A biztonságos felső és oldalsó fogantyúk segítenek a bőrönd emelésében, még akkor is, ha nehéz.


Termékadatok


Külső anyag: ABS
Belső anyag: Poliészter
Kerekek száma: 4 db dupla kerék
Zár: Számzár
Húzórúd: állítható magasságú húzó rúd
Belső elrendezés:

 • leszorító pántok,
 • 1x nagy cipzáras rekesz
 • 1x hálós zseb cipzárral
 • 2x Elasztikus zsebek

Külső Méret* 55x39x20 cm
Bőröndtest: 46x34,5x20 cm
Súlya: 2,5 kg
Űrtartalma: 30 L

Külső Méret* Magába foglalva a fogantyúkat, kerekeket, alsó talpakat, oldalsó zsebeket és egyéb külső részeket

kabinbőrönd méret

Garancia: 1 év garancia
Ez a garancia csak a gyártási hibákra terjed ki, és nem tartalmazza a nem megfelelő használatból eredő károkat ( úgy, mint szokatlan elemekkel való közlekedés), hanyagság, baleset, kopás, extrém hőmérséklet, oldószerek, savak, víz, a termék normál elhasználódása, vagy szállítási károk. A garanciális szolgáltatások igénybe vételéhez a forgalmazokban, szüksége lesz a megfelelően kitöltött jótállási jegyre. A termék értékén kívül eső igények nem fogadhatók el.

Légitársasági kár:

A Poggyászok károsodásnak leggyakoribb oka a légijármű-poggyászkezelés, a csomagok átszállítása közben bekövetkező károk amelyér mi nem vállalunk felesősséget. Mindig azt ajánljuk, hogy szájon egy pillanatot arra hogy átnézze a csomagjait mielőtt leveszi a szalagról. Ha tranzit kár érte a terméket akkor értesítenie kell a légitársaságot vagy annak képviselőjét, mielőtt elhagyja a terminált, mivel nem fognak kárigényeket intézni velük szemben, miután elhagyta a repteret.

Számzár beállítási utasítás:

Számzár beállítás
A számzár gyárilag a 0-0-0 kódra van állítva.
Válassza ki az Ön saját kódját, amelyre könnyen emlékezni fog. (pl. születésnap,cím, egyéb).
Állítsa be a kívánt kódot az alábbiak szerint:
 1. A záron gomb kihúzott állapotban tartsa amíg beállítja a saját kódját
 2. Ezután engedje el a gombot.
 3. Mostantól a börönd a már beállított kombinációval és a nyitó gomb megnyomásával nyitható.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!