Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Amit érdemes tudni a bőrönd méretekről

A minden szempontból megfelelő bőröndök kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen egyszerre több szempontból is meg kell felelniük a kiválasztásra kerülő termékeknek. 

Az egyik legfontosabb szempont vásárláskor a tökéletes méret, az sem jó ugyanis, ha túl nagy táska mellett tesszük le a voksunkat, és az sem, ha túl kicsit választunk. A bőrönd méretek minden esetben fel vannak tüntetve a termékoldalon, így azok figyelembevételével könnyedén ki lehet választani a megfelelőt.

Az, hogy a kicsi, a közepes vagy pedig a nagy méretű bőrönd bizonyul-e ideális választásnak, az kizárólag az egyéni igényektől, illetve az utazás hosszától függ. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az 1-2 napos kikapcsolódások, nyaralások alkalmával a bőrönd méretek közül a kicsi maximálisan meg tud felelni a felhasználók elvárásainak, abban ugyanis a legfontosabb holmikat könnyen el lehet pakolni anélkül, hogy valamit otthon kellene hagyni. Amikor viszont 2-7 napos utazásokról van szó, akkor már érdemes az egy számmal nagyobb, vagyis a közepes méretű bőröndöt választani, abban ugyanis több hely áll rendelkezésre a holmik elpakolására, szállítására.

Ha viszont egy hétnél tovább maradunk távol az otthonunktól, akkor a bőrönd méretek közül mindenképpen a nagy tudja a leginkább kiszolgálni az igényeinket, hiszen az abban található fakkokban, rekeszekben már tényleg kényelmesen el tudjuk pakolni a ruháinkat, cipőinket, neszesszerünket, illetve minden egyéb olyan holminkat, amikre szükségünk lehet a helyszínen.

Keresés